Питание » Страница 6 » КГУ СОШ № 17
Коммунальное государственное учреждение
Средняя общеобразовательная школа №17
"отдела образования города Семей"
управления образования области Абай
Қабылдау бөлімі:
+7(7222) 32-07-17
Бухгалтерия
+7(7222) 42-45-42
Версия для
слабовидящих

Семей қаласының «№17 ЖОББМ» КММ-нің ресми сайтына қош келдіңіздер! Добро пожаловать на официальный сайт КГУ "СОШ №17"

Бракеражды комиссияның мониторинг жүргізу жұмысы 26.11.2024ж
26
ноябрь
2024
Бракеражды комиссияның мониторинг жүргізу жұмысы 26.11.2024ж
Бракеражды комиссияның мониторинг жүргізу жұмысы 26.11.2024ж Мектеп асханасының санитарлық талаптарының, залалсыздандыру жұмыстарының толық тиісті дәрежеде жүргізілуіне және асхана қызметкерлерінің жеке бас гигиенасын  сақтауы да уақытылы қадағаланып тұрады. Асханада 7 адам жұмыс жасайды. Медициналық бақылаудан өткен, санитарлық кітапшалары реттелген, арнайы киімдермен қамтамасыз етілген. Тексеру кезінде шикі тағам сақтайтын бөлмелердің тазалықтары, азық-түліктердің сақталу мерзімінің
Өмірге салауатты қадам!
30
октябрь
2024
Өмірге салауатты қадам!
2"Б" сынып жетекшсі Зура Саматқызы сынып оқушыларымен "Өмірге салауатты қадам" деген тақырыпта сынып сағатын өткізді. Салауатты өмір салты (СӨС) — бұл ең әуелі денсаулықты сақтауға және нығайтуға бағытталған сауықтыру жолындағы белсенді іс-әрекет. Адамның өмір салты өздігінен қалыптаспайды, салауатты өмір салты өмір сүру барысында мақсатты түрде қалыптасады. Қазіргі мәліметтер бойынша денсаулық 53-55%-ға салауатты өмір салтына тәуелді болады. Бұдан салауатты өмір салтын ұстанудың қаншалықты
Бракеражды комиссияның мониторинг жүргізу жұмысы 11.09.2024
11
сентябрь
2024
Бракеражды комиссияның мониторинг жүргізу жұмысы 11.09.2024
Мектеп асханасының санитарлық талаптарының, залалсыздандыру жұмыстарының толық тиісті дәрежеде жүргізілуіне және асхана қызметкерлерінің жеке бас гигиенасын  сақтауы да уақытылы қадағаланып тұрады. Асханада 7 адам жұмыс жасайды. Медициналық бақылаудан өткен, санитарлық кітапшалары реттелген, арнайы киімдермен қамтамасыз етілген. Тексеру кезінде шикі тағам сақтайтын бөлмелердің тазалықтары, азық-түліктердің сақталу мерзімінің дұрыстығы, сүт, май, ет тағамдарының тоңазытқышта сақталу жайы да